​Hjertescanning af hund ved mistanke om en hjertelidelse

​Hjertelidelser er desværre ganske almindeligt forekommende hos vores kæledyr, og her er hunden ingen undtagelse. Det er især de ældre hunde, der har en risiko for at udvikle en hjertesygdom over tid, men de unge hunde kan også have en medfødt hjertelidelse.

Her hos Hornbæk Dyrehospital tilbyder vi at udføre en hjertescanning af hund, hvis enten du eller vi har en mistanke om, at den har en hjertelidelse. Vi har adresse i Randers, og vores dyrehospital er dermed let tilgængeligt, uanset om du og hunden kommer fra Langå, Spentrup eller nogle af de mange andre omkringliggende områder.

Hvad er symptomerne på en hjertelidelse hos en hund?

Der kan være mange forskellige symptomer på, at din hund har en hjertelidelse. Det kan for eksempel være symptomer som træthed, hoste eller mislyd fra hjertet. Hvis der høres en mislyd fra hjertet, vil det typisk være vores dyrlæge, der hører den i forbindelse med det årlige sundhedstjek.

Hvordan foregår en hjertescanning af hund?

En hjertescanning af hund foregår helt uden bedøvelse. Hunden skal blot ligge stille og roligt på siden under scanningen.

Scanningen fortæller os blandt andet, hvordan hjertet arbejder, om hjertet er forstørret, om nogle af hjerteklapperne er utætte, og om hjertemuskulaturen er overbelastet.

Hvilke behandlingsmuligheder er der?

Alt afhængigt af resultatet fra scanningen så kan der være behov for, at der opstartes en behandling med hjertemedicin.

Kontakt os og bestil tid til en hjertescanning af din hund

Har du en mistanke om, at der kan være noget galt med din hunds hjerte, så kontakt os allerede i dag og bestil en tid til en hjertescanning. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til hjertescanning af hund, eller hvis du har brug for yderligere information om symptomer, behandlingsmuligheder og lignende.

Vi kan enten kontaktes på telefon 86 43 39 33 eller via vores e-mail dyrehospitalet@hotmail.com, så længe din henvendelse ikke er akut.​

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling
  • Det er desværre p.t. ikke muligt med åben konsultation p.g.a. corona-krisen

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Åben konsultation (uden tidsbestilling): kl. 09.00-10.00
  • Åben konsultation er desværre ikke muligt p.t. pga corona-krisen
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120