Dyrlægevagt i samarbejde med andre dyreklinikker og dyrehospitaler

​Akut dyrlæge til rådighed døgnet rundt

Har dit kæledyr brug for akut dyrlæge eller hjælp uden for den normale åbningstid, kan du kontakte vores dyrlægevagt. Hornbæk Dyrehospital passer denne døgnvagt i samarbejde med flere andre

dyreklinikker/dyrehospitaler i Randers, Hvidsten, Gjerlev, Vorup, Kristrup, Spentrup og Langå m.fl. På denne måde sikrer vi, at du altid kan få fat på en akut dyrlæge – døgnet rundt.

Hvad koster en akut dyrlæge weekend, aften eller nat?

For en god ordens skyld vil vi gerne gøre opmærksom på, at der ved akut dyrlæge uden for åbningstid forventes betaling med det samme enten kontant eller med betalingskort. Prisen for at blive akut tilset af vores dyrlægevagt varierer alt efter problemet, sygdommen og behandlingens omfang.

Vores dyrlægevagt er tilgængelig, selvom det er aften, nat eller weekend, hvilket betyder, at dit kæledyr

altid har mulighed for at blive tilset af en erfaren og professionel dyrlæge akut – det gælder alle tidspunkter på døgnet.

Det er svært at sige, hvornår et problem er så alvorligt, og behandlingen haster så meget, at dit kæledyr skal behandles akut. Det hænger bl.a. sammen med dit dyrs sygdomshistorie og generelle tilstand. Men hvis du er bekymret for, at der er noget alvorligt galt, og at dyret er i fare, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt vores dyrlægevagt døgnet rundt

Hvis dit dyr er blevet alvorligt syg og har brug for hjælp med det samme, kan du kontakte os døgnet rundt. På nogle tidspunkter af døgnet – aften, nat og weekend – vil du blive viderestillet til vores dyrlægevagt.

Du kan kontakte vores akuttelefon via vores normale telefon 86 43 39 33, hvorefter du vil blive omstillet til vagthavende akut dyrlæge i dit nærområde.

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi besvarer mails i løbet af 2-3 hverdage.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120