Hundetræning og adfærdsbehandling

Rådgivning og træning til hunde

Hornbæk Dyrehospital tilbyder professionel rådgivning, adfærdsbehandling samt hundetræning for alle i Randers, Spentrup, Langå og omegn. Veterinærsygeplejerske, adfærdsbehandler og instruktør Laila Meldgaard står for adfærdsbehandling, træningstimer, hvalpemotivation, adfærdstjek af unghunde, adfærdssnak før kastration og rådgivning på klinikken.

Få professionel hundetræning her ved vores uddannede vejleder, uanset om du netop har fået en hundehvalp, der skal trænes, eller du ønsker at få hjælp til at træne en hund, der udviser uregerlig eller problematisk adfærd.

Vi hjælper med forskellige slags hundetræning

Din hunds adfærd spiller en stor rolle for måden, hvorpå den indgår i jeres dagligdag. Oplever du, at du har svært ved at kontrollere din hund, eller udviser den på anden vis en uønsket adfærd eller mistrivsel, kan du derfor med fordel tage den med til hundetræning.

Hvis du netop har anskaffet dig et nyt firbenet familiemedlem, så er det også en god idé at tage din hundehvalp med til hundetræning. Her kan I sammen komme godt fra start og få dannet et godt grundlag for en god relation, hvor hunden adlyder dine ordrer og kender til dine forventninger til den.

Vi tilbyder forskellige former for hundetræning og adfærdsbehandling, som du kan læse mere om ved at klikke dig videre herunder:

-Adfærdskonsultation

-Hvalpeaften

-Hvalpetræf

-Hvalpetræning i hold

-Eneundervisning med hundetræner

-Tilvænning til dyrlægebesøg

-Unghundetjek

-Kastration eller ej?

Vil du høre mere? Kontakt os gerne

Hvis du ønsker at blive klogere på hundeadfærd, eller hvis du vil tilmelde dig et forløb med hundetræning, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vores hundetræning involverer instruktion af din hund, men også af dig som hundeejer, så du selv kan arbejde videre med din hunds adfærd hjemme i privaten.

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi besvarer mails i løbet af 2-3 hverdage.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120