​Behandling af øjensygdomme hos katte og hunde

Viser din kat eller hund tegn på ubehag i øjnene?

Hvis du opdager, at din hund eller kats øjne er røde eller løber – eller hvis dyret viser tegn på ubehag i øjnene ved at misse eller gnide sig med poterne i øjnene – så bør du overveje at få den undersøgt hos en dyrlæge. Øjensygdomme hos hunde og katte kan nemlig være til stor gene for dyret, og i værste fald kan det udvikle sig til kroniske lidelser.

Hvis du mistænker, at din hun eller kat har en øjensygdom, så kan du tage dyret med på Hornbæk Dyrehospital. Her i vores dyreklinik i Randers hjælper vi kæledyrsejere fra Spentrup, Langå og resten af lokalområdet med at diagnosticere og behandle katte og hunde med øjensygdomme.

Hurtig diagnosticering af hunde og katte med øjensygdomme

Hunde og katte kan få flere forskellige øjensygdomme, som vi også kender hos mennesker. Her er blandt andet grå stær, grøn stær, nethindeopløsning, tørre øjne, blinkhindefremfald (også kaldet cherry eye) og sår i øjnene udbredt. Hvis dit kæledyr udviser tegn på øjensygdomme, er det derfor vigtigt hurtigt at få diagnosticeret, så den rette behandling kan igangsættes.

Vi foretager derfor en grundig undersøgelse af din hunds eller kats øjne, så vi kan finde ud af, hvad der er årsagen til problemet. Herefter behandler vi den diagnosticerede øjensygdom hos din hund eller kat, så dyret kan slippe for smerter og gener i øjnene.

Kontakt os og få en tid til en øjenkonsultation

Hvis du er bange for, at din kat eller hund har en øjensygdom, så er du meget velkommen til at kontakte os for at bestille en tid til en konsultation. Hurtig og effektiv behandling af øjensygdomme hos katte og hunde er afgørende, og vi er derfor altid klar til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi hjælper også gerne med rensning af hundeøre.

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi besvarer mails i løbet af 2-3 hverdage.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120