​Tandbehandling til hund og kat med vejledning om mundhygiejne

Vi tilbyder professionel tandrensning og tandudtrækning til hund og kat

Tandstensbelægning, tandkødsbetændelse og parodontose er ikke kun noget, som vi mennesker får. Det er kroniske problemer hos mange både hunde og katte, og derfor er det nødvendigt at få foretaget en regelmæssig tandrensning af hund såvel som en tandrensning af kat.

Hos Hornbæk Dyrehospital tilbyder vi forskellige tandbehandlinger, herunder tandrensning, af kat og hund samt vejledning i at opnå og bevare en sund mund hos dyrene. Vi holder til i Randers, og vi har derfor en central beliggenhed, uanset om du og dit kæledyr kommer fra Spentrup, Langå eller omegn.

Hvad er konsekvenserne ved manglende tandrensning af kat og hund?

For hunde og katte kan konsekvenserne ved manglende tandbehandling og tandrensning bl.a. være: mistede tænder, infektion i mundhulen, ildelugtende ånde, overtallige eller fejlplacerede tænder og andre tandproblemer.

Ofte mistes tænder, fordi forandringerne ender med at skade tandrødderne. Måske er dårlig ånde det

eneste symptom, som du som ejer har bemærket. Andre tandproblemer kan for eksempel være overtallige eller fejlplacerede tænder, som skal fjernes for at opnå en sund tandstilling.

Behandling af hund og kat med tandkødsbetændelse

Blandt vores tandbehandlinger til hund og kat, kan du også få hjælp, hvis din hund eller kat har

tandkødsbetændelse. Tandkødsbetændelse hos hunde og katte kan – ligesom hos mennesker – opstå hvis ikke tænder og tandkød plejes ordentligt i tide. Vi kan dog behandle tandkødsbetændelse hos din hund eller kat, så den igen kan få opretholdt en sund mundhygiejne.

Vi hjælper også med tandudtrækning på kat og hund

Udover tandrensning og behandling af tandkødsbetændelse kan vi også hjælpe med tandudtrækning på hunde og katte. Tandudtrækning på kat eller hund foretages, hvis en eller flere tænder er beskadigede og derfor skal fjernes. Vi sørger for en nænsom behandling af dit kæledyr, så tanden trækkes ud blidest muligt.

Kontakt os og bestil tid til tandrensning af hund eller kat

Er det ved at være længe siden, din kat eller hund har fået en tandrensning, eller oplever dit kæledyr en eller flere af ovenstående symptomer?

kontakt os allerede i dag og bestil en tid til et gratis tandtjek, en tandrensning, tandudtrækning eller behandling af tandkødsbetændelse. Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 43 39 33, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail dyrehospitalet@hotmail.com.

Det gælder både, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan selve tandrensningen foregår, eller hvor ofte der er behov for en rensning, eller hvis du har brug for yderligere information om vores øvrige tandbehandlinger til hunde og katte.

Vi tilbyder også behandling af øjensygdomme, negleklip og rensning af hundeøre.

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi besvarer mails i løbet af 2-3 hverdage.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120