Professionel og skånsom rensning af hundeører

​Er du bekymret for dit kæledyrs ørehelbred? Mange hundeejere står over for udfordringer med deres hunds ørehygiejne, hvilket kan føre til ubehag og sundhedsproblemer for deres firbenede venner. Her på Hornbæk Dyrehospital kan vi i den forbindelse hjælpe med rensning af hundeøre – både forebyggende og som behandling af øreinfektioner.

Hvis du ønsker at få undersøgt eller renset din hunds ører, kan du komme forbi vores dyreklinik, der ligger i Randers. Her tager vi imod hunde og deres ejere fra hele lokalområdet, eksempelvis Langå, Spentrup og andre byer heromkring.

Få renset din hunds ører hos professionelle

Mange vælger selv at rense deres kæledyrs ører, og det kan man også sagtens. Det er nemlig vigtigt at få gjort, da ophobet ørevoks kan være til stor gene for kæledyret. Du kan af den grund med fordel også søge professionel hjælp til rensning af hundeøre, hvis du vil være sikker på, at det bliver gjort grundigt og skånsomt.

Udover at tilbyde rensning af hundeøre som en forebyggende behandling, så kan det også være nødvendigt med en ørerensning, hvis din hund har fået øregangsbetændelse. Hvis du mistænker, at din hund et blevet ramt af betændelse i øret, da den eksempelvis lader til at være meget generet omkring ørerne, så kan du også komme her forbi og få hunden undersøgt af en af vores dyrlæger. Så finder vi frem til den rette behandling for jer.

Kontakt os for at bestille en tid til rensning af hundeøre

Kunne du tænke dig at få din hunds ører renset af professionelle, eller vil du have undersøgt, om dit kæledyr har betændelse i ørerne? Kontakt os meget gerne allerede i dag og bestil en tid til rensning af hundeøre, og hjælp din hund med at undgå smerter og gener omkring ørerne.

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi besvarer mails i løbet af 2-3 hverdage.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120