Negleklip til hunde og katte

Hjælp dit kæledyr med at holde en god neglelængde

Trænger din hund eller kat til at få klippet negle? En del hunde er ikke i stand til at slide deres kløer korrekt, og derfor kan det være nødvendigt at hjælpe lidt til. Også katte kan have godt af negleklip til tider. På Hornbæk Dyrehospital tilbyder vi derfor negleklip af hunde og katte, der altid foretages af uddannede dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Leder du efter en dyreklinik, hvor du kan få foretaget negleklip på din kat eller hund, så kan du altså komme her forbi. Vores dyrehospital ligger i Randers, og du kan således nemt komme herind, hvis du bor med et kæledyr i Langå, Spentrup eller en lignende by her i lokalområdet.

Årskort til negleklip for katte og hunde

For de kæledyr, der trænger til hyppige negleklip, kan vi tilbyde et årskort. Vores årskort tilbydes til negleklip af hunde, katte og gnavere.

Årskortet til negleklip koster 405 kr. inkl. moms. Med sådan et, kan du nemt bestille en tid til at komme forbi med dit kæledyr, så det kan få klippet sine klør lige så snart, der er behov for det. Bemærk, at eventuel medicin ikke er inkluderet i prisen.

Med negleklip af katte, hunde og andre kæledyr sørger du for, at dit dyr ikke oplever problemer og ubehag med for lange klør. Hos os er dit kæledyr altid i de bedste hænder, og I kan komme forbi lige så ofte, som I har lyst.

Kontakt os for tidsbestilling til negleklip af hund eller kat

Har du allerede et årskort til negleklip af hund, kat eller gnaver, og vil du bestille en tid, så kan du ringe eller skrive til os. Det kan du også gøre, hvis du endnu ikke har et årskort, men ønsker at få det.​​

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi besvarer mails i løbet af 2-3 hverdage.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120