Behandling af hunde og katte med cancer

Vi behandler katte og hunde med kræft

Har du fundet en knude på din hund eller kat, som du frygter, kan være et tegn på cancer? Eller er din kat eller hund allerede diagnosticeret med kræft, og skal du derfor have hjælp til behandling? På Hornbæk Dyrehospital diagnosticerer og behandler vi hunde og katte med cancer, og du kan således komme her forbi, hvis vi skal hjælpe dig med dit sygdomsramte kæledyr.

Vi tilbyder udelukkende kirurgisk behandling til katte og hunde her i dyreklinikken i Randers. Du kan derfor komme her forbi med en hund eller kat med cancer, hvis du bor i Spentrup, Langå eller et andet sted i nærområdet.

Har du fundet en knude på din hund eller kat?

Har du kunnet mærke en knude på din kat eller hund? Knuder på katte og hunde kan – på samme måde som på mennesker – være et tegn på kræft. Det er dog ikke nødvendigvis cancer, og du skal derfor ikke bekymre dig unødigt, hvis du opdager en knude på en hund eller kat. Tag i stedet dit kæledyr med forbi vores dyrehospital, hvor vi undersøger, om der er tale om cancer, eller om det er noget andet.

Hvis det viser sig, at din hund eller kat har kræft, så skal dette selvfølgelig behandles. I den forbindelse kan vi tilbyde kirurgiske behandlinger til katte og hunde med cancer.

Kontakt os og få den rette hjælp til din hund eller kat med cancer

Vil du have undersøgt, om en knude på din hund eller kat er et tegn på kræft? Eller skal du have igangsat en behandling af dit kæledyr? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig og dit kæledyr, så I kommer godt igennem den svære tid og ud på den anden side.

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

  • Konsultation efter tidsbestilling

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut​

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Konsultation efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi besvarer mails i løbet af 2-3 hverdage.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120