Røntgenundersøgelse af hund i forbindelse med korsbåndslæsion

​Røntgen af hund i forbindelse med en korsbåndsskade

​Røntgen af hund kan være nødvendigt i flere forskellige tilfælde. Ofte er det dog nødvendigt i forbindelse med, at hunden har fået et overrevet korsbånd, også kaldet cruciatum ruptur.

Hos Hornbæk Dyrehospital tilbyder vi røntgen af hund i Randers, og vores klinik er let tilgængelig, uanset om I kommer fra Spentrup, Langå eller andre omkringliggende områder.

Korsbåndslæsion er en meget almindelig lidelse hos kæledyr. En korsbåndslæsion indebærer som regel, at det forreste korsbånd er helt eller delvist revet over. Dette er meget smertefuldt for hunden, der for det meste er meget haltende. Diagnosen stilles i bedøvelse med røntgen af hund til hjælp, og dette er for at udelukkende andre skader.

Røntgenundersøgelse af din hund

En røntgenundersøgelse er et af vores absolut vigtigste hjælpemidler, når vi skal stille en diagnose, da det giver os et vigtigt indblik i hundens indvendige strukturer. Når vi tager røntgen af hund, kan vi blandt andet vurdere, om leddene har en normal position, og om knoglerne er intakte. Du får selv mulighed for at kigge på røntgenbillederne sammen med vore dyrlæge, hvis det er noget, du ønsker.

Hvordan behandles et overrevet korsbånd?

Bud på behandlingsformer i forbindelse med et overrevet korsbånd er mange, men fælles for de fleste er, at man stræber efter at skabe et nyt korsbånd eller at omdanne knæets dynamik.

TTA (Tibial Tubercle Advancement) er en metode, der på grund af sine mange fordele er vores foretrukne, og det er også den, som vi udfører her på stedet i forbindelse med korsbåndsskader.

Kontakt os og få foretaget røntgen af hund ved mistanke om knæskade eller andre ledproblemer

Har du en mistanke om, at din hund har fået en knæskade, så kontakt os og bestil en tid til en røntgenundersøgelse, så vi kan tilbyde din hund den rette behandling.

Du skal bare ringe til os på telefon 86 43 39 33, men du kan også skrive til vores e-mail dyrehospitalet@hotmail.com, hvis det passer dig bedre, og din henvendelse ikke er akut.

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Åben konsultation (uden tidsbestilling): kl. 09.00-10.00
  • Det er desværre p.t. ikke muligt med åben konsultation p.g.a. corona-krisen
  • Øvrig konsultation efter tidsbestilling

Har du nogle spørgsmål? - Udfyld formularen nedenfor​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Åben konsultation (uden tidsbestilling): kl. 09.00-10.00
  • Åben konsultation er desværre ikke muligt p.t. pga corona-krisen
  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 14.00-17.00 eller efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120