Tilvænning til dyrlægebesøg

Er din hund bange for at gå til dyrlæge?

Eller vil du gerne forebygge, at din hvalp/unghund bliver det?

Så kan dette måske være det rette for dig & din hund;

Hvalpe har brug for socialisering og miljøtræning – deri ligger gode oplevelser, tilvænning til fremmede mennesker, andre hunde og nye steder. 


Det kan være rigtig svært, at tilvænne sin hvalp, at gå til dyrlægen, da man ofte kun kommer der, når hvalpen skal vaccineres eller senere hen bliver syg. I begge tilfælde bliver hvalpen taget med ind af døren, løftet op på bordet, tilset og behandlet. Selvom vi som ejere og personale syntes vi var søde ved hunden og ikke syntes der lå så meget i konsultationsbesøget, så er det langtfra sikkert, at hunden havde en god oplevelse eller at det foregik i dens tempo.

Derfor tilbyder vi et lille tilvænnings kursus, hvor du som ejer vil blive guidet i at forstå, takle og træne din hund, samtidig med at vi arbejder med tilvænning til at gå til dyrlæge. 


Vi kommer til at gennemgå hundens stress, tilvænning til borde på hundens præmisser, tilvænning af negleklip, opbygning af tillid samt indlæring af det daglige gennemsyn.

I USA er der lavet undersøgelser, der måler på, hvor mange kæledyr der er bange for at gå til dyrlæge. I år 2010 reporterede 45 % af kæledyrsejere, at deres kæledyr var bange og i 2014 er tallet steget til 51 %.
Der er nok ikke så stor forskel på, hvilket land man bor i mht. angst for at gå til dyrlæge, så vi mener bestemt at det er en emne der bør arbejdes med.

Tilvænning til dyrlægebesøget via klippekort á 5x20 min sessioner ved veterinærsygeplejerske, instruktør & adfærdsbehandler Laila Meldgaard til en pris af 395 kr

Se vores åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-17

Hver morgen mellem kl. 08.00-09.00 bliver telefonen besvaret af en dyrlæge eller veterinærsygeplejerske

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Åben konsultation (uden tidsbestilling): kl. 09.00-10.00
  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 14.00-17.00

Kontakt os​

Du er altid velkommen til at komme forbi vores dyreklinik, hvis det er akut:

  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 08.30 – 09.00
  • Åben konsultation (uden tidsbestilling): kl. 09.00-10.00
  • Konsultation efter tidsbestilling: kl. 14.00-17.00 eller efter aftale

Du kan ringe til os for at høre mere om mulighederne eller for at bestille tid på telefon: 86 43 39 33. Du kan også sende en mail til: dyrehospitalet@hotmail.com, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan med mere information om priser osv. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr.

​​

HORNBÆK DYREHOSPITAL ApS

Normansvej 10, 8920 Randers NV

CVR: 30613120